• Veelgestelde vragen

  • Doen jullie ook koffietafels?

   Neen, wij verzorgen zelf geen koffietafels. Wij doen voor koffietafels beroep op de horeca in de buurt. Wij kunnen u wel in contact brengen met geschikte locaties.

  • Kunnen wij bij u met een afbetalingsplan een begrafenis betalen?

   Ja. Wij beseffen dat een begrafenis een grote kost is, en zijn bereid om de factuur via gespreide betalingen te laten voldoen. De volledige som dient echter wel binnen een vooraf bepaalde periode na de begrafenis betaald te zijn.

  • Kunnen we bij jullie terecht voor een juweeltje of iets anders als de uitvaart niet door jullie gedaan werd?

   Uiteraard kunnen mensen waarvoor wij de uitvaart niet hebben verzorgd bij ons terecht om een gedenksierraad of iets anders te kopen.

  • Kan ik bij jullie terecht als ik mijn lichaam wil wegschenken aan de wetenschap?

   Wij kennen de werkwijze die moet gevolgd worden als u uw lichaam wenst te schenken aan de wetenschap. Voor de informatie hierover elders op onze website klik hier. Indien u nog meer informatie wenst, of graag hulp hebt bij het in orde maken van de documenten, dan kan u steeds met ons contact opnemen en bekijken we dit samen met u.

  • Kan ik bij jullie terecht voor een voorafregeling/wilsbeschikking?

   Wij bieden de mogelijkheid aan om bij ons een wilsbeschikking of een voorafregeling te doen. U kan ons best contacteren om een datum af te spreken waarop we samen gaan zitten om dit alles te bespreken. Dit kan zowel bij u thuis als bij ons op de winkel zijn.

  • Ik heb altijd gedroomd van een eigen tekening op mijn drukwerk. Kan dit?

   Wij verzorgen zelf ons drukwerk, en daardoor kunnen we met uw eigen creaties rekening houden. Bij het bespreken van de rouwbrief/kaart bekijken we samen wat de mogelijkheden hieromtrent zijn.

  • Wat gebeurt er als ik in het buitenland ben en een van mijn ouders komt te overlijden?

   Het gebeurt wel eens dat iemand vertrekt naar het buitenland wetende dat een van zijn ouders tijdens deze trip zou kunnen overlijden. Er is dan de mogelijkheid dat u met ons samen zit om te bespreken wat u wenst dat wij dan doen met het lichaam van uw dierbare. Wij kunnen dan bijvoorbeeld reeds documenten voor crematie in orde brengen zodat wij na telefonisch overleg met u reeds kunnen overgaan tot crematie.